HOME OWNER FRIENDS LINKIES

31 March 2012

Cikgu sayang ♥

Haii, okay hari ni budak sepet ni nak cerita pasal cikgu kamiliah. hee~ cikgu ni comel tau. awak tak mao jealous-2 k kite rapat dgn cikgu ni. meera memang rapat pun dgn cikgu ni. lg-2 mse cikgu ajar meera kh mase form 1. memang best la. dlm bengkel kh semua ketawe time cikgu ajar. ade kerje yg potong kayu tu, memang meera takut gilaa nak guna mesin tu. cikgu kamiliah lah yg baik hati tolong meera potong kayu tu. ramai suka cikgu ni and i'm one of them. HAHA! okay, hari ni meera on mcm biase. tbe-2 cikgu comment dekat status meera. kalau sikit comment tu tak ape la jugak. ni sampai 33 comment. mcm gossip pulak. HAHA! best lah cikgu ni. tp kan tak sempat nak ambik gmbar. tbe-2 je mase naik cuti sekolah thun lepas cikgu dah tak ajar kite org sebb cikgu Junaidah dah habis cuti sebb mengandung. tak sempat semua nye :( urmm, tak pe la. chill. lg pun rumah meera dgn cikgu tu dekat je pun sebenarnye. tak jauh mane pun. HAHA! tp meera tak pernah pergi rumah cikgu. cube tengok ni :)









p/s : klik gmbar kalau nak tengok lebih jelas!

HAHA~ okay tahu meera prinscreen tah mcm ape! korang bace la..tak nak bace sudah :P apa-2 pun meera syg gilaa-2 dekat cikgu kamiliah. cikguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! kita syg cikgu 
hee~ K la bye Assalammualaikum :)



#Just want to say : Taylor Lautner, Justin Bieber, One Direction and Cole Sprouse is belongs to me! :P HAHA!

No comments :