HOME OWNER FRIENDS LINKIES

20 March 2012

First Giveaway by Khairunnisa & Nurul

Nampak banner dekat atas tu? Huhh, kali ni Meera masuk lg contest dekat blog. Hee~ Saja cuba nasib. Manalah tahu boleh menang, sebelum ni pun ade join jugak tp tak menang. Maybe tu bukan rezeki Meera nak menang. Hope kali ni join contest yg hebat ni Meera akan menang. Lg pun Meera suka hadiah yg di tawarkan, sangat menarik *:D*. Kalau menang kali ni, memang Meera suka gilaa-2. HAHA~ Doakan Meera menang k? Amin. BTW, korang nak masuk tak contest terhebat ni? Senang je. Pergi je dekat link ni -->First giveaway by Khairunnisa & Nurul <-- Amacam? Dah tengok belum? Senang je kan mcm mane nak masuk contest tu? 

Tag : Shyraa

p/s : Hope Meera menang contest kali ni

K la bye Assalammualikum 


#Just want to say : Taylor Lautner, Justin Bieber, One Direction and Cole Sprouse is belongs to me! :P HAHA!



No comments :