HOME OWNER FRIENDS LINKIES

01 March 2012

-.-I'm bored

*=='*erkk, super B O R E D now! Tak tahu nak buat ape *><*. Btw, lagu blog ni best tak? Best kan? *:D*. Jom nak share sikit pasal lagu ni. Tajuk lagu tu Proud of You by Fiona fung. *:OO* Fiona Fung? Mesti korang tak kenal kan? Hiwhiww, actually Meera pun tak kenal *xD*. HAHA! Okaylah, kalau korang nak sangat tengok siapa Fiona Fung. Korang clik sini k --> Fiona Fung <--. Dah tengok? Comel tak? HAHA~ Ni pulak link lagu dia --> Proud of you <--. Best kan? Kalau korang faham lagu dia tu mcm mane lg best. Hiwhiww, hilang rasa boring bile dah dpt tulis blog ni. Eceyhh, HAHA~ k la bye Assalammualaikum 




#Just want to say : Taylor Lautner, Justin Bieber, One Direction and Cole Sprouse is belongs to me! :P HAHA!

No comments :