HOME OWNER FRIENDS LINKIES

09 March 2012

==' pelik

Pelik? HAHA! Pelik tak dengar tajuk post ni 'pelik'? HAHA~ K tak payah nak pelik sangat. Ermm, actually Meera pelik dgn sorang budak form 1 ni. Mcm ni, sejak jumpa dia Meera mcm tak 'berminat' dgn sikap dia yg sombong tu. Baru form 1 dah mcm tu *=='*. Baru form 1 dah belagak bagai. Erkk, fikir org suka lah perangai dia mcm tu? Sorry la dik, tak ada siapa suka kau. Lain kali kalau jumpa kakak-2 senior tu respect la sikit. Goshhh *><*. Menyampah tengok muka dia. Kalau jumpa senyum pun tak. Ingat bagus sangat la tu. Btw, hari jumaat minggu lepaskan Meera terjumpa dia sgn sorang lelaki ni tau. Boyfriend dia kot. Baru form 1 dah berani jumpa lelaki dpn sekolah *actually bukan dpn sekolah. Dekat-2 dgn depan sekolah*. Then bila dia nampak je Meera dtg, dia and boyfriend dia tu menyorok *=='*. Erkk, ape-2 je lah budak. Kalau baru form 1 tu buat je lah care form 1 tak payah nak berlagak mcm budak form 4 bagai. Dah dah. Malas nak ckp pasal budak sombong ni. Nanti kalau ade-2 pape cerite pasal budak tu lg Meera bagithu k *:)*. K la bye Assalammualaikum 

P/S: -.-benci budak tu!


#Just want to say : Taylor Lautner, Justin Bieber, One Direction and Cole Sprouse is belongs to me! :P HAHA!

No comments :