HOME OWNER FRIENDS LINKIES

04 March 2012

Penat ='/

Haihh, penat gilaa hari ni *-,-*. Nak tahu kenape? Of course lah penat sebab hari ni kena sekolah a.k.a sekolah ganti. Penat! Penat! Penat! Tadi sekolah ikut jadual hari jumaat. Nasib baik jadual hari jumaat ringan. So, tak ade lah kena bawak banyak sangat buku. Hiwhiww, then naik rehat terus pergi dewan. Duduk dlm tu dgr 'org' tu ckp-2. Korang nak thu siape 'org' tu? *=='* Sorry Meera lupa nama dia *xD*. HAHA~ Lg pun 'org' tu ckp pasal 'How to Improve your English'. Tp kan Meera tak dengar sangat ape dia ckp sebab dewan tu bergema. Then 'org' tu pulak pergi ckp dekat dgn microphone. So lg bergema lah suara dia. Then lepas je habis ckp-2 kite org naik kelas. Then masuk je, science ade buat test. Ohh my *><* dah lah tak baca lg. Meera keluar kan buku note science and bace. Sempat bace sekejap je. Lepas tu start lah test science tu *=='*. Dpn-2 senang lah, belakang-2 susah! Banyak jugak lah yg Meera kosong kan *xD*. Nasib baik test je kalau exam yg betul-2 confirm fail. HAHA! Then 1 jam jwb lepas tu balik. Mlm pulak on9 fb. Then Meera tolong Ezza edit blog. Hee~ Kalau dah edit blog confirm lah memang banyak tabs yg Meera bukak. Tp hari ni tabs tak banyak sangat bukak. Nak tengok? HEEE~ Nanti upload k. K la bye Assalammualaikum 

P/S: Heee~ FB-youTube-Twitter-Blog-Blog-BlogSkin-BlogSkin-Google(info bm) Itu lah yg Meera bukak ^^v Tapi biase nye lebih banyak. Hee~ *xD*


*tkan gambar untuk lihat dgn lebih jelas*



#Just want to say : Taylor Lautner, Justin Bieber, One Direction and Cole Sprouse is belongs to me! :P HAHA!


No comments :