HOME OWNER FRIENDS LINKIES

26 April 2012

Contest pertama:Contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla and Shasha Ieyka

  *tekan banner kalau nak join*
Assalamualikum^^ hihi. maimaimaii~ kite masuk contest jom :D hehe~ masa baca2 dekat dashboard td terjumpa GA ni. so cepat2 pergi edit 3 gambar^^ tp sorry la meera tak reti edit gambar la :/ tp tak pe, tak salah kan kalau cuba nasib? mana lah tahu menang. amin^^ okay. bismilahirrahmannirrahim^^ meera nak masuk GA ni.
 okay ni gmabar2 yg meera edit,
 I'm nerd and I know it =D
 HEHE~ ni meera dgn BFF meera, aen^^
 meera + fyra = cousin =P
HAHA! ni pulak meera dgn cousin meera, zafira nama dye. 
okay. ni lah 3 gmbar yg meera pertaruh kan. hope boleh menang. dapat tempat last pun tak pe la :D hihi~ k la... opsss! hehe. lupa nak tag org :P
tag : awakawakawak 
k la bye Assalammualikum :)

No comments :