HOME OWNER FRIENDS LINKIES

03 April 2012

H A H A =.=

k jangan ingat lepas korang tengok tajuk tu ingat yg meera tgah ketawa. :( sedih laa. bukan sedih sebb ape pun. haduihhh, oral test ni haa! meera tak hafal lg. tu lah dulu masa cuti seminggu tu tak nak hafal then mase miss lim pergi jaga budak sukan seminggu pun tak nak hafal. tengok sekarang sape susah? =.= kan diri sendiri dah susah. k sumpah menyesal tak hafal dulu. sekarang ni baru hafal berape baris tu pun still tak bole ingat -.- blablaa. meera rasa esok giliran meera baca sebb esok bi due mase :( k dengan tak hafal lg. choiii-.- btw, hari jumaat ni sekolah meera cuti. hee~ awak tak payah jealous k :P ngeh2. plan jumaat ni nak hang dgn kawan-2. tu pun kalau jadi lah. lg pun kalau hang hari jumaat tu meera rasa dekat KM or KP tak ramai org sebb dia org sume kena sekolah :P HAHA! padan muka. k la bye Assalammualikum. meera nak sambung hafal oral test tu -.-

No comments :