HOME OWNER FRIENDS LINKIES

08 April 2012

Kegilaan bersama ☺

Haii, hee~ nak tahu tak hari ni meera pg STK. pukul 8 tu meera smpai STK. tengok2 ain, aina and kawan2 aina dah tunggu dekat bus stop depan STK tu. actually sekolah dye org ade buat kawad. tu lah yg ain and aina ajak meera pergi tengok. lg pun meera dah lame tak jumpe ain and aina. ape lg ambik kesempatan la kan. tp kan xD meera dtg bukan tengok budak2 kawad tp pergi duduk dekat astaka sekolah dye org and gossip. ekeke! well~ lame kan tak jumpe. then meera jumpe aina and kawan2 dye. OPSS! meera jumpe gf helmi sekali. :OO helmi mane? haa. helmi mase kawan darjah 6 dulu. okay ckp pasal gossip td. nak tahu ape yg meera and ain gossip kan? ekeke! kite org gossip pasal darjah 6 dulu. i'm really miss that moment with 6 mutiara 2010. meera and ain pergi kantin balik beli air. tbe2 jumpe mamat poyo ni. nak tahu sape? ==' HELMI. ambik kau, sorry name kau aku caps lock kan. lol~ then duduk astaka and gossip2 and tak tahu la mcm mane kaki meera boleh melecet. duhhh! T_T sakit gilaa. then meera and ain pergi toilet. kite org main tuka2 kasut. HAHA! sebelah pakai kasut lain and sebelah lg lain --' kite org pkai kasut tu smpai pergi kantin. ekeke! lawak betul. kite org pkai mcm ni smpai pergi kantin sekolah tu. semua tengok jea. tp half tu maybe tak perasan kot. then jalan beli air. wohoo, hari ni BFF kite belanje. thanks a lot Ain. hee~ kite kan BFF xD HAHA! then gossip2 pergi kantin lg --' HAHA! then dekat pukul 12.30 sir suro ain balik. mse jln pergi dekat tempat biase sir ambik ain, we snap photo.
HAHA! tengok tu. ni lah yg akan terjadi bila kegilaan bersame BFF. 
ekeke! comel kan BFF meera ni :)

HAHA! korang bole ignore muke serabut meera ni xD
♥ love you BFF 
LALALA~ ignore my face.
hee! then lepas snap sir bakar pun dtg. meera tumpang sir. tp sir singgah seven-E kite org beli slurpee. lame betul tak minum slurpee. sir belanje^^ thanks sir. HAHA! lepas tu kite org balik. lepas balik ape lg. meera tido la. sebb penat gilaa2. walopun penat tp best sangat2 sebb dpt jumpe aina and ain. BFF ever :)
k la bye Assalamualikum.

#Just want to say : Taylor Lautner, Justin Bieber, One Direction and Cole Sprouse belongs to me :P HAHA!