HOME OWNER FRIENDS LINKIES

07 April 2012

Haii, jom kenali BFF meera ♛ -bosan part 1

Assalamualaikum and Hey for non muslim. erm, meera rase kan dlm seminnggu ni bnyak betul yg terjadi dekat meera. rase mcm meera punye life kosong je. HAHA! mencarut sudah -.-'' tp fact is bende ni betul-2 jadi dekat meera k. ape-2 pun biar lah meera simpan sendiri :') jgn risau meera okay. tak ade pun smpai nak bunuh diri etc. ekekek xD lebih-2 pulak kan. okay, meera rase kan hidup meera ni mcm tak lengkap pulak kalau tak ade kawan-2. hari ni nak cerite sikit pasal kawan yg meera selalu shared cerite. tak kesah lah berite happy or sedih. dye je lah yg meera luah kan. okay jom tengok siape yg meera maksud kan tu.

Ain Nabiella
*hee~ kite baru curi gmbar awak td. jgn marah l :P*
 budak ni kite punye bestie 
♫ start kenal masa darjah 2 tp start jd kawan baik masa darjah 4 
♫ sometimes meera panggil dye Selena Gomez but sometimes sotong  
♫ Selena Gomez? :OO HAHA! k tutup mulut tu. meera panggil dye Selena sebb dye minat dgn selena tu 
♫ :OO sotong? HEHE! panggilan tu glamour masa darjah 6 dulu. ain ni jenis yg lembut sikit means sopan santun lah xD ekeke! tu lah panggil dye sotong 
♫ korang jumpe dye mesti korang akan rase 'kegilaan' nya. gila memang gila tp syok habis 
♫ budak ni pandai tau. jealous kitee T_T ekeke! xD dye sekolah STK 
♫ meera and ain selalu dreamers sama-2 
♫ opsss! she taken by Justin Bieber and Harry Styles ✔ 
♫ awak nak ngorat dye? xD mane boleh. dye kite punye-.-'' HAHA! k main-2 je :P 
♫ jgn main-2 dgn bestie meera sorg ni 
♫ korang berani sakit kan hati dye, meera bunuh awal-2 
♫ Ain Nabiella binti Abu Bakar 
♫ Abu Bakar? tu lah cikgu science meera masa darjah 6 
♫ sir abu bakar baik tao. siape tak kenal mesti ingat sir tu garang tp sebenar nye tak garang pun 
♫ HAHA! sir guru disiplin tao. jgn main-2 
♫ cuti sekolah mesti nak ajak honeyy -ain- meera ni hang 
♫ OPSS! perlu tahu yg ain ni gila shopping 

❤okaylah. nanti meera smbung lg k. tunggu part 2 punye. k la bye Assalamualaikum

#Just want to say : Taylor Lautner, Justin Bieber, One Direction and Cole Sprouse are belongs to me :P HAHA!

2 comments :

Maya Lisa said...

chakk ! ^_^ jenguk blog comel ini ^^

Meera Ishak said...

thanks :) HAHA! meera pun bw akak punya blog. nice blog^^