HOME OWNER FRIENDS LINKIES

23 April 2012

haii^^ *tak ade kerja :P*

Hai Assalammualaikum :) ermm. korang ape khabar? baik? bagus2^^ buat ape tu? mcm mane dgn sekolah? semua okay? kalau okay bagus la. kalau tak okay? o.O meera pun tak tahu nak buat ape. meera nak tanye la. ape pendapat korang kalau bff sendiri tipu korang? :/ mesti tak best kan? ermm. actually bende tak berlaku dekat meera pun. just nak tanya jea. tp mane lah tahu kan kalau memang betul bff meera ade tipu meera kan? harap2 tak ade lah yg tipu. 
nota kaki : maksud tipu dekat sini bukan nye berahsia  
susah kan kalau dpt kawan yg tipu kite? =.= HAHA! kalau dye org tipu korang? ape perasaan korang? huh. actually meera tak tahu mcm mane nak ckp. lg satu meera nak tanye. agak2 boleh tak kalo meera nak putuskan hubungan persahabatan ni? :/ tp kite kawan dah lame. enta la. meera tak tahu da. kadang2 tak tahan da dgn dye. nasib baik kite jauh :/ kalau dekat confirm meera memang tak bole tahan da T_T heyy. kite penat fikir pasal awak kawan T,T tak tahan da dgn perangai awak tu. sorry kalau selame ni kite sakit kan hati awak kawan :'( kite tak boleh jd yg terbaik untuk awak. dahdah-.- k tak tao nak ckp ape. doa kan semua okay k. doa kan meera tahan dengan perangai dye.

haii kawan, kite syg awak tao T_T k bye!

k la bye Assalammualikum. ehhhhhhhhhhh. actually meera tak hadapi masalah ni. jgn salah anggap k^^ huhu. meera tulis just wakil kan kwn meera -.- HAHA! budak tak ade kerje memang mcm ni :P kBye!

1 comment :

innogurl said...

bkin sakit hati tw bla kwn baik sndiri tipu kta. apa lagi bla dah kenal lamaaaaa. hihi :3