HOME OWNER FRIENDS LINKIES

17 April 2012

Jgn bg kite harapan :'/

T.T ishh. tengok tak tajuk tu? ape ade dlm hati korang sekarang ni? :'/ hope yg baik2 je. tp kan hati meera yg tak tenteram. nak tahu kenape? >< susah lah nak cite T.T seriously lepas je dye IM semlm meera happy gile. tp sometimes bile bace balik IM semlm tu mcm nak nangis pun ade :'/ tp dye IM meera bukan pasal bende sedih tp enta la. ehh, awk sumpah kite menyesal ape yg kite dah buat dekat awk dulu. cube kalo kite tak mintak putus dulu mesti kite tgah happy gilaa2 dgn awk sekrang ni kan? :'/ mase awk buat relay dgn ex awk tu sumpah kite nak nangis tao. tp kite tahan sebb tak nak family kite tgok mate kite bengkak. dekat sekolah mase math cikgu tengah ajar dekat depan kite menangis dekat belakang. nasib baik budak yg duduk sebelah, depan and belakang je perasan mate kite merah sebb menangis. yg lain tu tak tahu. sebb kite cover T.T ehh. kite memang tak tahan da mase tu. air mate terus jatuh. kite tak boleh berhenti nak menangis. sampailah saat kite memang da lupe kan awk. tp kenape tbe2 awk muncul balik. mungkin bg awk, awk tak bg kite harapan lg. tp bg kite? kite terase awk bg kite harapan. dgn ape yg awk bg thu lah kite rase mcm nak nangis and teringat pasal mule2 kite kenal tu T.T kite ni pulak bukan jenis suke approve org dekat fb. tp tak tahu kenape hati kite kate suruh approve awk. kite pun approve je awk. sumpah, kite janji kalo kite dpt awk kite tak kan pernah tinggal kan awk lg. tu janji kite. tp tu pun kalo kite dpt awk T.T sorry k.
T.T ehhhhhhhhhh. meera nngis lg. please stop it meera. STOP IT. huhh :( I CANT! ya Allah beri lah hmba mu ni kekuatan. amin :'( k la bye Assalmulaikum :'(

No comments :