HOME OWNER FRIENDS LINKIES

25 April 2012

:( kenapa lambat? ><''

Assalammualikum and haii for non-muslim^^ bace tak tajuk atas tu? :( kenapa lambat? ><'' huh. tajuk ade gaye mcm nak marah org tak? ekeke xD actually tak marah siape pun. okay straight to the point. sebenar nye meera nak ckp pasal line internet hari ni lambat!! sakit hati kite ni awak *copy paste from adnan sempit II :P* HAHA! seriously lambat semacam je =.= huh. bosan tunggu line meera kasi adik meera, iqbal pulak guna lappy ni. then td dlm pkul 10 meera ambik balik lappy ni pun still lembab! nak baling jea rase lappy ni -.-'' kesian lappy ni. internet yg buat problem tak pasal2 lappy pulak yg kena kan? xD sorry lappy. hihi~ tp td alhamdulilah bar dekat yg mcm wi-fi tu naik sikit. SIKIT~ lol >.< HAHA! tp naik mlm2 buat ape? -.- org nak tido baru line laju ==' urghh! tak ade mood terus :/ tp tak pe^^ mlm2 ni la meera selalu blogwalking blog org :) siape2 je yg meera tinggal kan jejak dekat shoutbox orang tu tande nye meera bw la blog korang yea^^ sume blog cntik :) jealous >.<'' HUHU! 
 
 
tengok tu==' 12:42 am? baru bar tu nak naik? --' hoho. k la nak tido. bye Assalammualikum :)

  #Just want to say : Taylor Lautner, Justin Bieber, One Direction and Cole Sprouse is belongs to me! :P HAHA!
 

No comments :