HOME OWNER FRIENDS LINKIES

26 April 2012

Pemberian Menarik hari Ibu

*tekan banner kalau nak join*

Assalamulaikum^^ haii~ okay malam ni meera nak join GA lg :) mintak2 la boleh menang^^ amin.
okay, kalau nak di ikut kan memang tak ada hadiah yang boleh kite gantikan dgn ape yg ibu kite dah berkorban untuk kite. tp tak salah kalau kite memberi sesuatu hadiah sebagai membalas jasa atas apa ibu kite telah buat untuk kite. banyak kan hadiah yang boleh kite beli? HAHA! okay nak kongsi sikit. hadiah ape yg boleh kite beli untuk ibu kite sempena Hari Ibu bersamaan dgn 8 Mei. antare hadiah yg boleh kite belikan ibu kite ialah, bunga. romantik kan? ^^ meera rasa boleh lah kalau kite belikan bunga dan jgn lupa pastikan ibu kite tu tak ade elergik dgn bunga. hee~ ape kate cube tmbah kan bunga tu dgn kad buatan sendiri. ianya akan jd lebih special^^ di sampaing tu dpt menjimat kan duit. selain bunga, kite juga boleh hadiah kan ibu kite tudung^^ tudung pun murah kan? ekeke, jimat duit. tudung ada banyak bentuk. tak salah kalau kite beli kan sepasang tudung yg boleh membuat ibu kite tampak anggun memakai nya *amaran keras : ayat tersebut sangat nerd :P HAHA!* selain itu, ^^urmmm yg ni meera selalu buat dekat ibu meera bila menjelang HARI IBU. meera kan salam ibu, cium pipi ibu meera^^ dan ucapkan Terima Kasih kerana telah melahirkan meera dan menjaga meera dgn baik. senang kan? tak perlu mengeluar kan duit pun^^ actually dgn kite mengucapkan TERIMA KASIH pun mesti ibu kite dah gembira :D apa2 pun selamat mencuba^^

 k la bye Assalamulaikum :)

1 comment :

Yatt Moore said...

Salam Meera... =) Baik nyer Meera... Macam-macam Meera nak bagi kat Ibu... (^_^) Tak salah kan kalau sekali sekala kita buat something special untuk ibu kita... Thanks Meera sebab sudi berkongsi... (^_^)