HOME OWNER FRIENDS LINKIES

12 May 2012

FREE EDIT by CIKMIMIN



*tekan banner yg comel ni kalau nak join jugak^

Hai^^ Assalammualikum. 
okay meera nak bgtahu sebab ape CikMimin kena edit blog meera *eceyhh :P ayat dye*

1.cube tengok blog meera betul2. tak cantik kan? :/ sedih tahu,

2.meera nak sangat blog yang cantik mcm CikMimin. boleh laa >.<

3.kalau nak tahu dulu meera pernah fed-up edit blog and blog lame meera, meera da delete. syg kan? T,T tp nak buat mcm mane. meera tak pandai la edit2 ni.

4. CikMimin, tolong edit kan blog meera yg ni okay? :/ 

5. CikMimin kalau edit blog mesti awesome kan? sebb nye? ermm. tengok lah blog CikMimin. AWESOME gilaa! and meera nak blog se-AWESOME blog CikMimin

meera nak warna : #FAAFBE 

act, meera memang nak warna soft pink mcm code dekat atas tu :') 
hee~ bole ea CikMimin? boleh kan :'D

tag : comel , cantik , awesome , (lg 2 meera tag esok k :D)

k la Bye Assalammualikum :) 


1 comment :

MiMiNadam said...

boleh sayang, email n paswd inbox kat page mimin ye ;)