HOME OWNER FRIENDS LINKIES

13 May 2012

Haii exam :')

Assalammualikum^^ haii. korang ape khabar? sihat? bagus! ape? tak sihat? pg makan ubat k :') okay. tgok tak tajuk atas tu? EXAM? yes exam! huh. takut nye. lagi2 math and science T,T ishh. okay. meera exam khamis ni. iaitu lepas hari guru. maybe sekarang ni meera dah jarang onl. korang oun perasan kan hari isnin samoai hari khamis meera tak onl? *eceyhh. perasan ke? :P HAHA!* ape2 pun. wish me luck k? doa kan meera tao! target perikse setengah tahun ni nak dpt 5a 3b. doa kan k? :') seramm. ohh ya korang pun exam kan? okay. good luck tao^^

p/s : ==erkkk~ exam be nice with me okay? :')
 

doa kan meera k? jom layan cartoon kejap. HAHA! 

 

HIHI~ ermm. ade tips mcm mane nak dpt A or berjaya dlm exam tak? kalau ade comment k. need your advice :') k la bye Assalammualikum.
 

2 comments :

chiq nida said...

nida pon dah nak exam ni! 1 hape pon blom bce lgi..hahah..

Eein Azryn said...

Nak score A kena study hard and smart. Banyakkan berdoa. Hehe. Good luck!