HOME OWNER FRIENDS LINKIES

11 June 2012

-.-haissh. bye blog, facebook and twitter T,T

Haii==' ishh. esok dah start sekolah, bende yg paling malas meera nak buat-.-'' hoho. dan bermula esok lah meera tak dapat nak join GA semua T,T sebb. HAHA! :( ibu dah ckp esok nak ambik balik wi-fi. goshh. no fb-ing, twitter or blog. tp hari jumaat dapat balik wi-fi nye. but, ohhhhhhhhh! kenape jumaat? haihh. nak cuti lg boleh? :') please lg 2 minggu jea. lepas tu dah tak mintak cuti dah *buat muka comel* HAHA! :( siape pulak lah yg nak bg cuti kan? hurmm. bende yg meera tak suke pergi sekolah esok ialah, dapat kertas exam. meera dah target awal2 meera failed science. sebb exam hari tu science susah T.T haihh. ape2 pun doakan meera k :') jasa anda amat dihargai. HAHA! dah la. nak main game puas2. xD sebb esok dah tak boleh nak main game da, internet dah tak ada :P 
k la bye Assalamualaikum :)



No comments :