HOME OWNER FRIENDS LINKIES

02 June 2012

SIMPLE & AWESOME LUCKY DRAW ENDS 5 JUNE 2012 @ 11.59PM

Assalamualaikum^^ haii. jom join GA ni. senang je. korang perlu like je buat entries n done^^ nak join?

like ni :
dah like? boleh letak comment korang dekat SIMPLE & AWESOME LUCKY DRAW ENDS 5 JUNE 2012@11.59PM  

TUJUAN SY ADAKAN LUCKY DRAW
1. Menang contest yg dianjurkan oleh fanpage Sweetbonda dengan bantuan voting like dr anda semua
2. Tanda sokongan terhadap penyusuan susu ibu sepenuhnya kpd bayi berumur 6bulan & meneruskan sehingga bayi berumur 2 tahun
PERINGATAN
1.Sy perlukan voters LIKE dr Malaysia shj
2.WAJIB like fanpage Sweetbonda terlebih dahulu & WAJIB like 2 gambar di atas
3. Hadiah hanya boleh dituntut dr sy SAHAJA setelah tamatnya lucky draw ini
4. Bg hadiah yg memerlukan pengeposan, pemenang perlu menanggung kos bayaran poslaju sebanyak RM6, kalo nak hadiah 2lah, if xnak then it's ok, hadiah berkenaan sy simpan, hihi 
 name fb : 

(ni bukan fb meera, meera punye fb tak boleh nak bukak gmbar2 tu T.T)
hihi. tak pe kan?^^ k la bye Assalamualikum