HOME OWNER FRIENDS LINKIES

25 August 2012

Hilang ke?

Assalamualaikum^^Hello. pelik tak kenape meera lama tak update blog? fuhhhhhhhhh!!! habis berhabuk dah blog pinky ni. peace^^v so harini nak ckp kenape meera tak update blog ni. act meera tak ade mase nak update plus kan sebelum ni bulan puase. lagilah tak ade mase. lg pun meera mls nak bukak lappy ni sebab lappy ni dah hank T.T sekarang pun kalau bukak fb dah bored. so meera tak bukak la. harini meera akan try update blog ni and jd lebih aktif lagi mcm dulu^^ masuk GA. 
ape2 pun SELAMAT HARI RAYA^^ MAAF ZAHIR DAN BATIN buat semua umat islam dlm dunia ni. ermm, nak ckp ape lg erk? haa~ duit raya banyak? hihihihi. k la meera tak tau nak ckp ape dah. bye^^

No comments :