HOME OWNER FRIENDS LINKIES

27 November 2012

Ask.fm :D jom tanye Meera soalan!

 hee~ tengah boring2 tadi. tbe2 terfikir nak buat Ask.fm ni. sebab meera tengok ramai sangat yg buat bende ni. so tengah ade mase lapang td meera buat lah satu acc Ask.fm meera sendiri. meera tak reti lah nak explain mcm mane. ape kegunaan bende ni. ahahah. meera tahu buat je. dpt soalan jawab. tu je. tp meera rase lah sebab ape korang patut buat Ask.fm ni. salah satu, contoh ade seseorang ni nak tanye korang something. tp dye malu nak tanye korang depan2 or facebook or twitter. korang letak je link Ask.fm korang ni dekat twitter ke fb ke or blog korang. then nanti bile seseorang nak tanye korang something dye boleh je terus pergi dekat acc Ask.fm and tanye. senang. so takde lah dye org malu kan nak tanye korang depan2. heee! so kalau korang nak tanye meera ape2 ke tp malu, korang tekan link dekat bawah ni k? and korang boleh tanye meera ape2 je. tp tolong jgn tanye yg bukan2 pulak. HAHA! okay? 



 okay. jom tanye meera. in shaa Allah, bile meera bukak Ask.fm meera ni, meera jwb k! okeylah nak bebel post ni je :p ehehehe! byebye.

*heyhey! taylor swift*

No comments :