HOME OWNER FRIENDS LINKIES

27 November 2012

CONTEST | SAYA SAYANG KAMU, SAHABATKU !



hey fellas :) harini tengah shok2 BW blog org. tibe2 meera jumpe 1 contest pasal BFF, best boyfriend forever  best friend forever. so dgn bangga nye meera masuk contest and cerite kan pasal kawan baik meera sendiri.

*peace# sorry gambar takberapa nak jelas. this photo was taken 2 years ago at balik stor darjah 6*

2. Nama anda dan sahabat

Saya : Noor Ameera binti Ishak
Sahabat : Ain Nabiella binti Abu Bakar 
3. Ceritakan serba sedikit mengenai sahabat anda

sikit jea? banyak boleh tak? ahaha. JKJK! okay. name kawan meera yg meera nak cerite harini ialah Ain Nabiella binti Abu Bakar. umur dye same dgn meera, 14 tahun. meera lahir awal sikit dari dia. meera lahir 14 mac and kawan meera ni lahir 19 julai. meera mula kenal aen masa darjah 2. time tu meera ingat aen ni ade kembar. 'kembar' aen tu ialah aina. tp act dye org bukan kembar pun. name pun lebih kurang sama Aina and Ain. dekat same kan name dye org? plus mase darjah 2 dye org memang rapat. back to the story. start darjah 3 baru meera rapat dgn aen ni. kite org ade droup sendiri *baru darjah 3 dah ade group sendiri :p* then mase pertengahan tahun kite org gaduh. punca gaduh? ermm meera pun tak pasti. lg pun time tu kite org belum matang lg. kecik lg. hehehe! darjah 4 still tak kawan. senang cerite kite org ni musuh lah! pertengahan darjah 4 baru kite org tegur balik. tp tegur gitu2 je. sampai lah darjah 6. darjah 6 meera dgn aen start rapat balik. ni semua sebab kite org satu rumah sukan, MERAH! setiap pg kite org beratur same2 dgn fira*cousin meera* and aina. rehat same2. and satu hari taktahu lah mcm mane secare official nye kite org semua jd kwan baik. semua kite org buat same2. group kite org lah yg paling famous, jahat, awesome!! heee~ then tibe naik form 1, meera dgn aen dah tak same sekolah. yg pasti dye lebih pandai dari meera. peace# tp sampai sekarang kite org still contact antare satu same lain. hari2 msj. kalau tak msj memang tak sah. and kalau ade cuti sekolah mesti hang out same2. ermm, gaduh? setakat ni takde lah gaduh sampai nak bunuh diri. lol. tak la mcm tu sekali. normal lah kalau ade salah faham tu kan? tu lah dye. dari darjah 2 time meera tinggi  dari aen sampai lah form 2, aen lg tinggi dari meera. HAHA! serious tak tipu. plus meera minat gila dekat taylor swift and aen ni minat dekat selena gomez. hihih! taylor dgn selena kan kwn baik jugak? ;) okay ni je kut yg meera nak bebel cerite pasal sahabat meera.
3. Mengapa anda sayang sahabat anda?

sebab? ermm, sebab meera syg sahabat meera lah :p HAHA! *cehh, care jwb mcm budak standard 2 je. HAHA! okay ni betul2 punye jawapan soalan yg dekat atas tu. meera syg kawan meera sebab dye selalu ade untuk meera. selain tu meera syg kawan meera sebab Allah :) *ikhlas dari hati* lagi pun memang susah kan nak cari sahabat yg setia dekat kita? *just saying* 
okay :) tu je dari meera. 
tag : Abby


3 comments :

AmIe said...

Amie dri contest yg sama :D
http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
good luck :D

Shida Varenda said...

Dari segmen yang sama :) Goodluck awak :) http://k-saiyidah.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html

SakinaAlia said...

hey thanks tag.. mnarik kisah awk dn kwan awk^^ btw good luck:)