HOME OWNER FRIENDS LINKIES

14 November 2012

Ex Friend? Ex Best Friend? -part2-


entry ni sambungan yg ni okay ; Ex friend? Ex Best Friend? *sorry yg ni banyak typo sebab nak update cepat sangat :3 and mls nak betul kan balik*

bagi yg nak tahu cerite penuh baik korang bace yg dekat atas tu. sebab tu part 1. so korang faham la nanti cerite dye^^ sebelum tu tengok gambar ni :D

*td mase nak cari gambar LG, terjumpe pulak gambar ni :P so meera ambik la. pishh--' jgn tanye kenape meera pilih gambar ni. lol. gambar ni mase mlm kebudayaa darjah 6 time camping. best gilaa! and LG dpt no 2 mase mlm ni^^ btw, let me introduce you. from right ; Hafiz Hafizzi, Azwan, Aiman, Hafizzi(baju biru) and yg belakang tu meera tak sure siape name dye :P OHMAIIGOD! rindu darjah 6 :') *

okay back to story :D act nak cerite lg pasal LG. meera rase lah kite org jd mcm ni sebab naik form 1 kite org semua dah masuk sekolah lain2. ade yg masuk stk (4 org), convent (2 org) and seri intan (1 org). yg masuk sekolah same pun tak same class. tu lah maybe punca kite org tak rapat mcm dulu. kalau darjah 6 dulu memang rapat. sebab 1 kelas lg. duduk pun tak jauh mane. dekat2 je meja dlm kelas. hari2 rehat same2. TT seriously rindu time tu. mcm aen ckp kalau bole nak je cipta mesin mase. so kite bole putar kan balik mase tu. sekarang dah takbole nak salah kan siape2. mungkin dah takdir? tp insyaAllah, meera akan usahe pulih kan balik hubungan kite semua mcm dulu okay? insyaAllah :') rase banyak kan kenangan kite semua dulu? antare nye ;

1. Berlatih dekat rumah makcikk Aen *peace :D*
mase ni sebelum kite semua pergi camping. kan kene buat persembahan untuk mlm kebudayaan. so semua LG berpakat pergi rumah aen nak berlatih. yg meera ingat liz, aina and pika pergi sekolah dulu. teacher yg hantar dyeorg. meera, zaf and ezza naik ayah zaf. sampai je rumah aen semua riuh :D lol. biase la. we kan perempuan. dtg je terus gossip2. takberlatih pun. then masuk bilik aen bukak youtube cari lagu. then da jumpe berlatih nyanyi. nak pulak time tu yg lawak time tu semua org kene nyanyi solo. --'erkk suare meera bukan lah sedap pun. lol. meera takut je. takut nanti suare meera tak sampai :D tp semua okay. berjalan seperti biase. then we semua makannnnnnnnnnn! :D mama aen masak bihun sup! yummy :D bukan sekali je kite org makan. tp kalo tak silap 3 kali! let me repeat, TIGA KALI! gilaa. HAHA! lepas tu, mama aen ajar lah kite org nak menari mcm mane. best sangat. time dekat rumah aen tu banyak bende yg kite buat same2 kan? :')

*nampak LG? alahh, cube tengok gambar ni. yg kanan korang tu. tu Aen, Pika and Liz. Meera, Aina and Zaf dekat belakang. dlm pic ni Ezza tak ade sebab kite org tak same sekolah (sekolah kebangsaan)*
sambung nanti pulak k? nak layan perasan jap :') sedih! k boii!

No comments :