HOME OWNER FRIENDS LINKIES

14 November 2012

Ex Friend? Ex Best Friend? -part3-


ni sambungan yg ni ; Ex Friend? Ex Best Friend? -part2-

2. Buat MGLG dekat rumah Ezza
MGLG? :O lol. okay semua! tutup mulut tu nanti lalat masuk :P gee~ MGLG is Mesyuarat Glamour Larvae Gurlz. sebut MGLG je semua LG mesti senyum besar. ye la. sebab biase nye kite org akan duduk dekat salah rumah LG dari pg sampai ptg^^ best kan? then ade satu ni. time buat MGLG. pg tu dtg mcm biase rumah ezza jd pilihan :D hee~ dtg tu masuk bilik. kite org bukak youtube, gossip. mcm2 la. then ade 1 part ni nak make up. lol. make up untuk saje2. nak ambik gambar :B then semua dah make up! cantik!! then zaf ni pulak pergi ambek celak and pekat kan celak dekat kening dye. then kite org ape lg. ketawe la. sebab muke dye da mcm sifu dan tongga! HAHA! seriously lawak gilaa. then dye dah malu dye pg nyorok kan kepale dye bwah tempat towel. ape lah minah ni. org dah make up kan cantik2 dye bole nak tambah2. yearhh^^ tu padah nye :P ohhohh! ade lg 1. ni liz pulak. mase tu semua duduk depan komputer dlm bilik ezza. aina bukak lah satu video ni. lepastu dye tinggal kan kite org. aen pun ikut aina keluar bilik. yg tinggal dlm bilik meera, liz, zaf, pika and ezza je. liz pulak duduk paling depan sekali. sekali tengok2 keluar gambar hantu! HAHA! liz ape lg. merangkak keluar bilik. lawak gilaa time tu. semua gelak mcm ape. lawak bukan sebab terkejut. tp lawak sebab liz takut sampai merangkak kelur bilik. HAHHAHAHAHHAHAHA! xD liz liz. ape lah awak ni. hee~ nampak tak? serious korang tak rindu mase kite semua same2? :')

panjang dah meera bebel. sambung part 4 pulak k? maybe part 4 yg last. MAYBE :'B btw terase mcm nak tulis balik mase camping darjah 6 tu. hee~ kalau RAJIN lah
bye :)

1 comment :

BALQIS HARYANI said...

http://balqisharyani.blogspot.com/

Jom join contest Qis.. Hadiah dress menanti anda ;'D