HOME OWNER FRIENDS LINKIES

19 November 2012

Ex Friend? Ex Best Friend? -part4-

ni sambungan yg ni ; Ex Friend? Ex Best Friend? -part3-
*budak2 darjah 6 mase camping*

sekian lame meera cari idea nak tulis pasal ni. so hari ni tadi mase dgr lagu taylor swift dekat youtube tibe2 teringat pasal LG. time tu kiteorg baru je lepas habis UPSR tahun 2010. semue budak darjah 6 yg sekolah agame darjah 6 setiap pagi kene pergi surau. sebab ade mcm amali untuk sekolah agame. alaaaa~ meera tak tahu lah nak explain. so ape2 jelah kan. peace# so jom kite sambung pasal kisah LG.

3. gelak kan musuh kite?!
hee~ mase tu lepas habis UPSR. seminggu lg sebelum kite semua pergi camping. yeahh^^ time tu semua org tak sabar2 nak pergi. termasuklah meera sendiri. HAHA! kalau bole setiap hari mesti LG nak berlatih nyanyi lagu untuk mlm kebudayaan mase camping. tp takboleh selalu. sebab budak darjah 6 sekolah agame kene pergi surau dgr taklimat pasal tauhid, akhlak and mcm2 lg untuk SDEA. then ade satu part tu kene mandi kan mayat. erkk seram nye! yg jd model tu Taufiq--'. lol kesian! time dye kene mandikan tu semua tengok. HAHAHA! sian dye. then ingat tak part kene kafankan mayat. then semua org pakat nak kene kan Sh*ki*a tu. HAHA! dye yg nak sangat kan jd model mayat untuk di kafan kan xD lepas tu kite org semue balut dye ketat. HAHAHA! sian dye. sampai nangis. bile cikgu kate kenape semua org ckp tak tahu. sampai meera terdgr ade org ckp yg sh*ki*a tu mengade2. sebab nangis. HAHA! kesian dye. tu lah padah nye. suke sangat cari pasal kan? tu padah nye. wekkk. urghhh. best nye! lepas tu tengok budak2 lelaki sembelih ayam. sian ayam tu. semua mati tp urat dekat leher tak putus. pasal dye org jugak kite tak dpt makan ayam goreng. tp takpe^^ LG semua have fun time tu kan? lepas tu kan ade kene buat tawaf dekat pdg mase tengah2 panas. dgn pakai telekung--' erkk! serious panas time tu. best nyee! rindu semua tu. rindu nak kembali darjah 6. rindu segale2 pasal darjah 6. act banyak lg nak cerite tp mls pulak nak type :P hehe! peace#

k la nak cerite tu je^^ bye!

No comments :