HOME OWNER FRIENDS LINKIES

13 November 2012

Ex Friend? Ex Best Friend?

Assalamualaikum^^haii.
wassup? dah tengok my new pinky blog? aww :3 lol. okay sebenarnye harini bukan nak cerite pasal blog. nak cerite pasal kawan2 meera. still ingat Larvae Gurlz? alaaa. kan meera pernah update dulu sekali. kalau tak silap tahun lepas la. tp post tu meera dah terdelete sebab time tu nak tukar layout blog and tak tahulah mcm mane bole tersilap tekan-.- my fault! pishhhh--' okay back to topic. seriously meera rindu dye org semua. nak mentioned ke? tak payah kot. tahu2 sendiri lah. selame satahun lebih kite org kwn then putus mcm tu je. meera pun tak tahu ape sebab nye kite org putus. dah try kaji  da. tp tiade jalan penemuan di temui-.-' cehh ayat dye. bengong je. lol. nak je meera tunjuk diary meera yg warne pink tu. tunjuk dlm tu semua meera cerite kan sepanjang kite berkawan. sedih gilaa. act diary tu hilang and meeta pun tak tahu mane meera letak. then satu hari tu, tengah2 hujan, msj dgn makcikk ni *aen :3 jgn mara* then pergi dekat rak buku sebab terase nak bace. then tengok belakang rak buku tu ade satu buku. sekali tengok. OHMAIGOD! tu diary meera yg hilang. bukak diary tu nampak lirik lagu yg kiteorg nyanyi mase camping akhir tahun. T.T then time tu jugak air mate jautuh. taktahulah. gee~ tahktahu nak tulis ape lg. sambung esok? ni update pun sebab ade sorang makceikk suruh. lol k bye :D

*ni la gambar time camping. rindu korang*
p/s : gamabr niRaihan yg edit plus time ni gamabr ezza takade.

No comments :