HOME OWNER FRIENDS LINKIES

30 November 2012

Tag Day ♥


 memandangkan sekarang ni meera taktahu nak update ape :/ uh! sedih kan? lol. yela. cuti sekolah tak ade banyak idea nak tulis. kalau sekolah bole la tulis2 pasal kawan2 ke cikgu ke. tp ni cuti==' tak ade ape nak tulis. muhaha. so tgah BW2 blog org td meera nampak ramai yg buat mcm tag list day one la, day two la. sampai la day ten. so jom tengok list dye :

Day one: 10 things about you
Day two: 10 things you love
Day three: 10 things you hate
Day four: 10 things you want to say to one person
Day five: 10 wishes
Day six: 10 items you can’t live without
Day seven: 10 important people
Day eight: 10 of your favourite songs
Day nine: 10 ways to win your heart
Day ten: 10 final word

amacam? nampak best kan? HAHA! ape lg. jom la buat ;) tp ingat mlm ni nak buat fact# about me. lol. so lepas ni korang bole lah tahu sikit2 pasal meera. okay la. jom layan MAHARAJALAWAK MEGA dekat astro warna. byebye!


No comments :