HOME OWNER FRIENDS LINKIES

18 December 2012

26th Birthday Giveaway by ShidaR



warhhh^^ nak sambut birthday yea? hehe! okay sebelum ape2 meera nak nyanyi kan lagu dulu untuk sis^^

*eheeem! test test suara. HEHE!*

-versi english-
Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Shida,
Happy birthday to you!


-versi melayu-
Selamat hari jadi,
Selamat hari jadi,
Selamat hari jadi Shida,
Selamat hari jadi!

-versi agama-
Allah selamatkan kamu, 
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Shida,
Allah selamatkan kamu!

-versi lain-lain-
Hey! I just know you,
and this is crazy,
but heres your birthday card,
so read it maybe??!

*lagu atas ni main reka je. HEHE! dari call me maybe*

so bawah ni banner khas meera reka kan untuk sis^^ act banner ni mula2 meera nak buat kad untuk wish birthday sis. tp tbe2 terus dapat idea nak buat mcm ni. HEHE! meera harap sis suka :D and one more thing.meera tgok blog sis warna biru. so anggapan meera sis suka warna biru. so meera buat lah warna biru banner a.k.a kad ni. jom tengok :3



Semoga sis bahagia di dunia dan akhirat. amin :')
suka tak? meera harap sis suka :D hehe. ape2 pun meera harap sis dapat comment entri meera yg tak seberapa ni :) thankyou! and byebye!
ehhhhhhhhhh j lupa! jgn lupa birthday meera 14.3.2013 ni :p HEHE! *meera2-.-' tak de sape yg tanye kau pun* byebye! :D

1 comment :

shidaR said...

salam meera thanks bt kad animated tu..wahh sis tau susah nk bt tu hehee,,btw tqvm k :)

so calendar ondaway ke rumah tguuu :)
gudluck tuk hadiah penambahan k..
result kua 5 jan 13 nnt :)

admin,
www.duniashida.com