HOME OWNER FRIENDS LINKIES

19 December 2012

Abg KFC! Ohhhh Abg KFC!!!!



-.-yeah! abg KFC tu! urghh!! okay jom meera start dari mula. 
lebih kurang pukul 1.15 ptg tadi meera keluar dgn kakak meera. mula2 meera dgn kakak meera plan nak pergi bank je. kire nye kite org keluar just nak keluar kan duit dari bank je lah. then sampai je bank kene ambik nombor -_- OHMAIGOD!! ramai gilaa2. takpayah ckp lah kan. dah ambik nombor, kakak meera dapat no 1223-.-' sedang kan mase tu baru no 1189. lebih kurang lah. meera lupa :p HAHA! then tunggu lah. kite org BERDIRI! sebab takde tempat kosong dah. tunggu punye tunggu. sekali ade sorang polis ni ckp :

"Sorry, sekarang ni sistem tengah offline. so kena tunggu lagi satu jam."

Allah-_- satu jam?! berdiri?!! hoiiii. gilaa lah. then mase tu pak cik polis tengah ckp2 dgn makcikk yg tengah duduk. lol. sian polis tu. kene marah :x wahahaha! then kakak meera ajak pergi beli topup dulu. kite org pun keluar lah dari bank tu. lalu belakang bank. terus pergi sebelah The Store. dekat situ ade kedai topup. so beli lah. then dah beli. balik balik dekat bank. so tunggu lah. tp tak sampai 1 jam pun. tunggu2!! punya tunggu sampai lah giliran kakak meera. de pergi dekat kaunter tu. and meera just tunggu. 10 min mcm tu. kite org keluar dari bank tu. and terus pergi Kluang Parade. hehe! kakak meera belanje KFC! kite org makan zinger double down._. sedap!! 

*gambar ni meera ambik dekat google. hehe! sebab hari tu takde snap ape2 gambar pun sebab abg KFC ni la-.-* 

haaa~ actually mase masuk je KP (kluang parade) meera dgn my sis tak terus pegi KFC. kite org pergi toilet dulu. lepas tu baru kiteorg pergi KFC. so sampai je KFC tu, first malu sebab semua yg jage kaunter KFC lelaki dlm hati dah ckp mcm2 dah. then kakak meera terus tarik tgan. dekat kaunter tu abg tu ckp :

abg KFC 1 : nak makan sini ke bungkus?
Me : sini.
abg KFC 1 : nak oerder ape?
My sis : Zinger double down dua set.
KFC 1 : nak combo ke tak?
Me : tak nak.
KFC and the gang : *ketawa2 + ckp2 +  gurau2*
abg KFC 1 : ni combo nak tambah ke tak.
Me : *woii, pekak ea? aku kate tak nak kan tadi ._.''*
My sis : tak nak!
Me : *pandang belakang sebab taknak tengok muka abg2 tuh-..-*
KFC : *tanya kakak meera* tu adik form berape? sekolah mane?
My sis : form 2. sekolah convent.
Me : *ckp dalam hati : poyo gilaa kau! nak ngorat kakak aku takpayah lah babit aku same-.-*
abg KFC 2 : *ckp dekat abg KFC 1* kau pun convent ke?
Me : *kau gilaa ea bang? convent perempuan je la pakcikk=='*
abg KFC 1 : tak lah. aku STK. 
Me : *ceyhh poyo je kau STK. bohong bohong bohong!!!!*
abg KFC 2 : ohhh~ 

then lepas tu kakak meera ambik tray and kite org cari tempat tersembunyi sikit supaye dapat mkn dgn tenang tanpe tengok muke2 abg2 KFC tu. -.-'mule2 dah okay. aman tenteram tanpa abg2 tu. then sekali ade 2 org abg KFC ni bawak air dalam cawan and duduk betul2 dekat corner tempak KFC tu and tempat dye org duduk tu dekat je dgn tempat meera. erkkk. acane lah nak makan. woiiiiiiii. nak je meera jerit dekat abg2 tu buat ape lah duduk situ *Eceyhh ckp mcm KFC tu ayah meera je yg punye* so bile nampak muke2 abg tu terus tak jadi nak mkn. kakak meera je yg makan. meera just sedut sedikit demi sedikit air. kembong perut!!! ni sume salah abg2 tu. then meera skip je la ea. ade satu part tu air yg dlm cawan abg tu bawak terjatuh dekat meja yg dye org duduk. lol. meera yg tengok ketawe!! serious! padan muke kau. kacau org lagi. kan dah kene. yeah yeahh!! then blablablaa blaa *malas nak cerita :p ahaha. coz part yg lain tu tak best* 

lebih kurang pukul 6 baru kite org balik rumah. huhhh! penat jalan2. balik rumah terus ayah ajak main badminton^^ then mlm kaki lengguh--' sakit weyhhh!! HAHA! okay tu je la nak cerite. amacam? panjang tak cerite meera kali ni. HEHEHE! okay dah bace jgn lupe comment tau! byebye! selamat malam pagi :)
  • gila punya abang KFC!! lol *peace#*





No comments :