HOME OWNER FRIENDS LINKIES

03 December 2012

Aziera Adenan's Segmen


so tepat pukul 3.07 am ni meera menaip entri ni. whoaa! best la meera tengok segmen ni sebab segmen ni kene main jwb2 *ecehh. mcm artis gitu.* HAHA! meera "gilosss" segmen mcm ni. hahah. =.=''di sebabkan takbole tidur dgn pantas mcm kilat terus buat entri untuk segmen ni.  so kalau2 korang terbace entri meera ni dekat dashboard korang tu bole la join. jgn lupe ajak ibu, ayah, adik, kakak, abang, jiran sebelah kanan/kiri, makcik dan pakcik korang join segmen ni k? :'3 lol. banyak pulak bebel.

jom tengok soalan bawah ni :


1.    Nama: Noor Ameera Binti Ishak.
2.    Umur: 14 tahun. *meera tahu meera tua dah :x*
3.    Tarikh lahir: 14 Mac 2004 1998.
4.    Sekolah: Smk Canossian Convent, Kluang. Johor.*ramai ckp sekolah meera ni awesome :'3*
5.    Hobi: Membaca novel. *novel is better then textbooks :p*
6.    Bakat lain: Bersajak dan penulisan. *meera menang tmpat pertame dlm sajak and ke-3 dlm penulisan*
7.    Personaliti: Pemalu dan peramah. *mula2 kenal yelaa pemalu. cube dah lame kenal :p ahhaha*
8.    Warna kegemaran: Soft pink, purple, putih, biru, merah dan hitam.
9.    Makanan kegemaran: Nasi goreng kampung and semua yg ibu meera masak.
10.  Minuman kegemaran: Milo ice.
11.  Nombor kegemaran: 14. *its because i was born on 14 March*
12.  Perkara yang paling membuat anda stress: Cuaca panas di sekolah. *=.=nasib siape kene marah!!*
13.  Mood anda ketika ini: HAPPY!! *taktahu kenape. lol. seriously*
14.  Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: Filem yg sedih la~ *act lupe tajuk :p haha. peace#*
15.  Harapan masa depan: Banggakan keluarga, ade family yg bahagia and berjaya dlm hidup.
16.  Nama kawan baik anda: Ain Nabiella Binti Abu Bakar. *kite org kawan dari darjah 2 till now^^*
17.  Status anda? [Single/taken/married/etc]: Married with Niall Horan. Single.
18.  Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: Yup! meera nak Samsung Galaxy Y. 
19.  Haiwan kegemaran: Kucing!!!! *meera ade 2 kucing. satu name dye comel satu lg boboii. :'3 meoww?*
20.  Luar negara yang ingin anda melancong: Paris!!!!!!!! *bestnye! Paris aku datang!!!!!!!!!!!!!! :p*
21.  Siapakah idola anda: Taylor Swift. *she awesome + amazing = AWEZING :3*
22.  Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Ermm, banyaklah! semua indah2.
23.  Adakah anda takut pada hantu: ........... kadang2.
24.  Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: Ayah meera. 
25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: 40% derma dekat Gaza and yg lain tu meera guna untuk keperluan meera dan keluarga.


alright! done answering. jom lah join ramai2^^ bubyeee!
nak join?!! TEKAN SINI!!!!!!

23 comments :

Aziera Adenan said...

Check link anda di sini: http://azieraadenan.blogspot.com/2012/12/list-peserta-aziera-adenans-segmen.html

#promote entry anda
#pastikan follow semua peserta

Terima kasih :)

Hanim Syakirah said...

Hei. Done follow you back, dear. Btw thanks for follow me ^^v Selalulah visit yee (:

♪ ♬【BaekDaeJae】♬ ♪ said...

done follow u follow back http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

♪ ♬【BaekDaeJae】♬ ♪ said...

done follow u follow back http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Budak Ewan said...

done follow. apa pendapat anda tentang gambar di sini?
http://wanisukabercerita.blogspot.com/2012/11/contest-top-best-photos-2012.html

RaaRocherr said...

Hai , done follow .dari segmen yang sama :)

http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Dayang Anis Ab said...

done follow u~! follow me back :)
http://mydormlifeme.blogspot.com/2012/12/jgn-baca-post-ni.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Datang dari segmen yang sama. :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni!http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

nur adila said...

Assalamualaikum, Salam ukhwah fillah . Done follow . Dari segmen yang sama :)

http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

★Emie Mieya★ said...

salam . done follow, follow sini balik -->

http://gadisgergousyangbaik.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Mimie Najib said...

salam..akk dtng dari segmen yang sma.. :)

visit & follow back.. :)

*dik, tlng buangkan pengesahan perkataan kat bawah tu blh tak..rasanya follower lain pun msti susah nak taip bnda tu..just adjust kat setting ya..

Mimie Najib said...

salam..akk dtng dari segmen yang sma.. :)

visit & follow back.. :)

*dik, tlng buangkan pengesahan perkataan kat bawah tu blh tak..rasanya follower lain pun msti susah nak taip bnda tu..just adjust kat setting ya..sebab 2,3 kali akk xlepas..

♕tashyra said...

hai :) dari segmen yg sama . done folllow you :)

Me Ain ^^v said...

Dari segmen yang sama , do follow me . done follow you :)
http://budakkecik-comel.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Double NH said...

dri segmen yg sme. follow me back :) done follow u . http://akuedyedankoe.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segment.html

Double NH said...

dri segmen yg sme. follow me back :) done follow u . http://akuedyedankoe.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segment.html

Double NH said...

dri segmen yg sme. follow me back :) done follow u . http://akuedyedankoe.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segment.html

Aziera Adenan said...

Hi. Ada penambahan hadiah :) http://azieraadenan.blogspot.com/2012/12/hadiah-bertambah-sila-ambil-perhatian.html

#JemahAwesome said...

Hi,balas kunjungan and done follow! :D

#JemahAwesome said...

Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Aziera Adenan said...

Jalan-jalan cari pemenang. Insya Allah pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ni (:

*Semua peserta harus ikut semua syarat yang ditetapkan. Jika tidak, penyertaan anda tidak akan diterima.

Sekian (: