HOME OWNER FRIENDS LINKIES

27 December 2012

Dah nak naik sekolah :<



betul kan? lagi berapa hari je nak naik sekolah dah. hurmm. meera bukan tak suka naik sekolah! tapi nanti naik sekolah meera secara officially naik form 3 *hwaa! tua sudah!!* then bila naik form 3 meera akan menduduki PMR! *batch last lagi! takut!!* lepas tu kena bangun pagi2 *sebelum ni meera sekolah petang* and benda yg meera paling tak suka is nanti mest terserempak dgn 'kakak scary' *-.-serious benci kakak tu* hwaaaaaaaaaa! banyak nya!!!!! btw, siapa calon2 PMR 2012 *tahun ni* sila angkat tangan==' hehehe! act meera nak mintak korang punya kertas PMR yg lama bole? tak pun soalan2 percubaan PMR korang. kalau lain negeri lagi bagus! boleh tukar2 solalan. bole? kelau bole korang comment je dekat entri ni. nanti pandai2 lah meera contact korang. bole yea? :'3 heheh! okay lah papaiiii.

1 comment :

Aisar Shazni said...

oh,sme la kite T.T berat je hati nk pegi skolah sebab homework xsiap2 lg.LOL XD ape2pn,goodluck to you yeah ! ^^ *hwaiting !