HOME OWNER FRIENDS LINKIES

01 December 2012

Day One: 10 things about you

mcm yg meera cko semlm meera nak buat yg tag2 ni kan? muhaha! ingatkan smlm nak buat fact about me. tp mls pulak nak menaip :p ahaha! so back to topic. ermm, 10 fact about me. okay. lets get start it!!


Day One: 10 things about you
1#Name penuh :
Noor Ameera binti Ishak. bole panggil ameera, meera, meer. 

2#Suka gila2 dekat kucing :
dekat rumah meera ade satu kucing. name dye boboi. dulu ade due tp satu lg hilang :'( uhh! lebih kurang 5-7 tahun meera dgn kucing tu. tp satu hari ni kucing tu hilang. btw kcong meera yg lagi satu name dye comel. 

3#Minat gila2 dekat Taylor Swift :
yeahh! im a fan of Taylor Swift. senang cerite yg meera ni seorang "Swifties" la^^ kalau check dlm lappy ni mesti korang jumpe satu folder yg tulis "Taylor Swift". dlm folder tu ade mcm2 pasal taylor. peace#

4#Fan of One Direction, Justin Bieber, Taylor Lautner and Cole Sprouse :
selain minat taylor swift, ni pulak yg meera minat bagi lelaki :D owww! heheh. 

5#Smk Canossian Convent, Kluang :
tu name sekolah meera :D sekarang ni meera dah form 2. tahun depan PMR :O ohh! .... k tak payah sebut. seram dah :'< pape pun doakan meera k? :')

6#Obses dgn warne pink :
haaa! perempuan mane yg takminat pink? HAHA! minat gila2 dgn pink. lg2 warne soft pink. awww~ sweet je kan? :p ahahha!

7#minat dlm bidang penlisan : 
ade ciri2 nak jd penulis tak? :p ahaha! tp serious meera minat dlm bidang penulisan. setakat ni meera ade lah menang dlm contest2 yg sekolah meera buat. alhamdulilah menang :') eheh. berangan2 nak jd penulis satu hari nanti. in sha Allah. amin!

8#bersajak :
:> ahahah. sajak? ermm. meera pun suka bersajak. pernah tau menang. dapat no satu lg. hehehe. okay. takmau cerite panjang2.

9#tak tahu dah nak tulis ape :
........ hahah. meera pun dah tak tahu nak tulis ape :p peace#

10#nak jd blogger terkenal satu hari nanti :
in  sha Allah :'> doakan meera k? amin. 


btw siape tengok bola harini? Malasyia lawan Indonesia? dah 2-0. malaysia dah 2. goallllllllllll! yeahh^^ okay. jom sambung tengok bola. peace# byebye!

No comments :