HOME OWNER FRIENDS LINKIES

15 December 2012

GA + Hang out + Kejam + ??????



hello fellas! how r you? sihat? kalau sihat alhamdulilah^^ ohh ye~ baru smlm menang contest. wopwoop! happy. hehe. menang topup rm10. rezeki. hehe~ meera dah contact nak claim hadiah. tp org yg sponsor tu maybe tak bukak twitter/blog kot. so nanti2 jela. hehe! boring tak cuti sekolah ni? alahh korang ni. lagi bape minggu je. then naik tahun depan secara officially nya meera jadi calon PMR! :O ohhhhhhh! meera tak sedia ape2 lg. habis lah. maybe meera akan jarang onl fb, twitter, jarang update entri *-.-eleeh kalau update pun ade ke org nak bace* hehehehhe! tak lah main2 je. gambar atas? zayn malik <3 my bua hati. lol. btw, td baru je spam sorang followers dekat twitter-.-' padan muke dye. siape suruh kutuk2 taylor swift. kan dah kene. kalau korang nak kene spam free dari meera bole je. kutuk lah tay lor. mehhh sini-.- tak pun kalau tak puas hati msj je fb meera. call ke. jumpe depan2 ke. kite settle care meera. amacm? deal? uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh? -.- mrah ni!!! last warning okay.

awak kutuk taylor bermakne awak memang cari pasal dgn meera-..-' tak kesahlah awak tu kawan baik meera ke ape ke. marah tetap marah!
peduli ape-.- ehhhhhhhhhhhh! okay entri ni just nak bari warning!! okay lah. rabu nak hang dgn one of my super awesome friend, nazera. plan nak ajak baby sekali *baby tu adik meera yea* tp tak sure lg. nanti meera cerite okay^^ tak sabar~ okay lah dadaaaaa~ jgn lupa comment kalau dah bace. daa~

1 comment :

ejulz said...

tahniah dik.. :)

kalau sudi jemput join k.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html