HOME OWNER FRIENDS LINKIES

28 December 2012

GELAP DAH!!!!! :/



heiheiii. ni bukan nya gelap masa depat or what-.-' actually muka meera dah gelap!!! ni semua sebab haritu pergi mandi Ulu Yam. hishh mandi Ulu Yam sampai tak ingat dunia and now baru nak menyesal :/ hishhh. dah lah nak naik sekolah :O omaigod! and one more thing. muka meera naik mintik2. tak sure lah bintik ape. -.-haihh lagi berapa hari nak naik sekolah muka buat hal pulak :/ ermm ape2 hal redha je la :') semoga bintik2 ni cepat hilang. kalau bole sebelum naik sekolah! amin :') btw pukul 10.00 pm ni jgn lupa ada MAHARAJA LAWAK MEGA 2012~ tengok jgn tak tengok! okay lah :'( sedihh! kBye!


No comments :