HOME OWNER FRIENDS LINKIES

17 December 2012

Giveaway : Blog Aku AWESOME!



okay^^ meera done buat semua yg cik kumis nak :D so korang yg ternampak entri "Giveway : Blog Aku AWESOME!" ni dekat dashboard korang meyhh lah join ramai2. dapat jugak meriah kan lagi GA awesome ni. jom lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! lol-.-' main pakse2 pulak. sorry2, meera tak  pakse pun k :> tapi kalau korang join pun bagus jugak. hadiah? ermm. meera tak pasti. sebab cik kumis kate kalau 10 org peserta dah join baru nak bagitahu ape hadiah nye^^ aloooohh! meera rase tak payah tengok pun takpe. sure hadiah semua yg best2, menarik2, awesome2!! kan kan?^^ 

UPDATE! *sorry meera tak perasan part yg soalan*
Kenapa blog saya awesome?
-awesome? ermm. rase tak lah se'awesome' blog2 yg lain. tp yg pasti meera sangat syg akan blog meera ni. ni lah blog untuk meera kongsi rahsia*ehh ade ke rahsia? HAHA!* join GA, join segmen, dapat kenal dgn blogger2 yg lain. selain tu meera rase blog meera ni awesome sebab blog ni warne pink :3 *actually tak semua warne pink lah. HEHE!* yg pasti meera sangat sangat sangat syg blog ni. thankyou :)-

join k? ajak kawan baik, ibu, ayah, mak, abah, mama, papa, daddy, mummy, pakcik, makcik, jiran sebelah kanan/kiri, abang, kakak, adik perempuan, adik lelaki, boyfriend, girlfriend dan semua lah. janji ade blog^^ heheheheh! kidding only maaaaa! tp kalau sume tu nak join pun bole jugak :D peace#

memandang kan ade hadiah untuk tag paling banyak. hehehehe! okay jom tengok siape yg meera tag! ambik kau. banyak punyaaaaaaaa :D hehe! hope semua yg meera tag join k^^ 

FYI, yg meera tag bawah ni semua yg blog meera dah follow. kalau ade mase follow lah blog meera balik yea :)
tag list : 


75 ..... and last sekali meera nak tag semua yg sedang follow/baca/BW/stalker blog meera sekarang ni^^ and korang yg meera tag ni join tau. takpayah tag ramai sangat :p HAHAHA! biar meera menang tag paling banyak. WAHAHAHHAHA *gelak jahat* cehh! tak lah. suke hati korang lah^^ okay byebye!

7 comments :

Hajar aka Tiha said...

thanks dear tag tiha..
jemput join GA Tiha.
tamat 20 dis
http://smilewashere.blogspot.com/2012/12/little-giveaway-by-tiha.html

★Emie Mieya★ said...

thanks for the tag . dlm proses membace rules , gud luck ye !

Suue said...

Assalamualaikom and Holla! Singgah dr GA sama n follow. Jom follow sue, nak tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesomee.html

Nak happykan birthday girl x? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak hadiah gempak-melepak? Terjah: http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Ni last eh, hehe. Nak mengarang cerita x? Sambil2 tu, baca lah cerita sue jugak ek! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bai!

Yana Blogger said...

Assalamualaikum..
Thanks sebab join!
Keputusan dah keluar!

http://didijojo.blogspot.com/2012/12/keputusan-giveaway-blog-aku-awesome.html