HOME OWNER FRIENDS LINKIES

05 December 2012

Dear haters!!!

tengok tajuk? Dear haters?!! lol. act ni bukan nya untuk haters2 meera *==erkk. HAHA! okay back to our story. act harini meera nak cerite pasal Taylor Swift dgn sorang ahli One Direction, Harry Styles. siapa kenal? angkat tangan. okay. good~ bagi yg kenal. siapa yg tak kenal? ermm. korang pg google je la. check sendiri k? alooh. tp mustahil korang tak kenal TS dgn HS. korang ade tak dengar yg TS dgn HS couple? whoa. dah tersebar berite pasal ni. meera tengok dekat twitter and fb ramai yg bash taylor. erkk-.- ape korang dapat benci taylor? tak dapat ape2 kan? btw "hating on Taylor wont make Harry love you!" ingat tu yea? :) tp yg benci2 dye org ni semua dari pihak #Directioners. ohhhh :O meera pun directioners jugak yea?! tp meera tak benci pun kalau taylor couple dgn harry. as long as taylor happy :) haritu bukak fb ade sorang directioners ni update status dekat fb. nak tengok? tengok bawah ni.

*meera kabur2 kan name dye org sebab owner fb ni tak tahu meera printscreen :3*

okay so? how? do you ship Haylor now? :D tolong lah yea? kalau korang benci taylor couple dgn harry pun percuma je. korang takkan dapat ape2. korang takkan dapat harry pun. tolong la~ *seriously! tengah marah gilaa2 siape yg bash taylor dekat twitter* 

*aww! tengok care taylor pandang harry. sweet kan?*

okay. meera seorang directioners and meera juga seorang swifties. ape pun keputusan dye org  buat meera respect. so maybe now lah mase directioners and swifties berbaik2 :D okay? peace#

*Harry + Taylor = Haylor♥*

to all my friend : if you hate Taylor, means you hate me too!
 byebye. comment k kalau tak puas hati? *marah ni*

No comments :