HOME OWNER FRIENDS LINKIES

30 December 2012

Hwaaaa :'(



hehe. meera bukan menangis yea. so jgn salah faham :D act photoshopCS3 dlm lappy ni buat hal-.- ehhh. ade kena nanti. btw meera tgah "on the way" download photoshop yg baru. kali ni yg CS4. nasib baik lha internet laju mcm kuda :3 hehe!


tengok2 :D tinggal bape minit je lagi. thank you to my awesome internet :3 *lol kalau internet lembab mcm siput bukan main maki lg. ni internet cepat main puji2 pulak. adeshhh* HAHA! papaiii my sweet readers!

2 comments :

fiqah hamed said...

Wah dah ada cs4.. Sis masih guna cs3.. Hehe...probelm gak kadang2 tapi malas nak download..internet tak laju macam adik..hehe...

Meera Ishak said...

@fiqah hamed HAHA! dulu pernah jugak guna CS4. tp lepas laptop betul dekat kedai cs4 tu semua hilang. tu yg download. tp download cs3. ni pun download cs3 balik. HEHE!