HOME OWNER FRIENDS LINKIES

31 December 2012

Kalaulah ade lagi 1000+ lelaki mcm dia.. . .. -..-'



okay-.- entri ni bukan pasal cinta! entri ni pasal benci!! mcm ni actually, tadi meera keluar dgn family nak beli baju sekolah *yess! memang baru nak beli baju sekolah--'* then masuk lah satu kedai. dlm kedai banyak lah jugak manusia2 yg sedang mencari baju sekolah. then ibu and meera pergi dekat tempat yg ade jual baju sekolah untuk perempuan. okayy fine-.-  masuk je. perhhhh! ramai gilaa org!!! suasane dekat situ sunggu crowded! like seriously meera ikut je belakang ibu. then ade moment ni sorang kakak *erkk--' kakak kut* ckp dgn meera :

kakak : *cuit bahu meera* baju ni same kan dgn yg tu? *tunjuk dekat adik dye. kebetulan adik dye betul2 ade sebelah meera*
meera : *terperanjat and meera senyum je* .... .. *tak mampu nak ckp ape. ni bukan kes nampak mamat yg sebelah meera tu handsome okay?! then secare tak sengaje meera tersepak kaki dye*
mamat poyo tu : ehh. tak payah lah nak sepak2 kaki.
meera : *erkk-.- sedap kau je ckp aku nak sepak kaki kau. please! tak sengaje okay* sorry.. .! 

okay dlm situasi sekarang ni korang rase sape yg salah?!!! -..- ehh mamat ni. dye duduk dekat tempat baju sekolah perempuan. sedang kan dekat situ ramai manusia2 yg tengah sibuk cari baju. bole dye buat mcm tak ramai org dekat situ. ishhhhhh!!!!! geram!!!!!!!!!!! actually meera betul2 tak nampak kaki dye. sumpah! sebab dekat situ memang crowded gilaa2, urghhh! memang bad mood! lepas je jadi mcm tu langsung mood hilang nak beli baju!!! okay lah. entri tahun baru maybe meera update esok! now im going to watch BOYS OVER FLOWER sebab nak hilang kan rase marah!!! bye!


2 comments :

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Haha, amboi. Samapi gitu sekali. Haha xD Hurm, biasalah tu. Lelaki mana nak mengaku kalah :3 lol

Meera Ishak said...

@Ƞurul Ƨyafiqah ehh akak :3 mcm berpengalaman jeh. HAHAH! :P