HOME OWNER FRIENDS LINKIES

21 December 2012

KL here i come! :D



ni pukul 11.00 a.m ayah meera balik kerje meera terus pergi KL. ehhhh, taktak! bukan pergi KL dulu. meera balik kampung meera dulu dekat melaka. fuhh fuhh--' dah nak naik sekolah baru nak pergi jalan2. ni pun pergi KL sebab nak pergi convo kakak meera. sambil tu nak jalan2 KL sekali. dgr2 cerite nak pergi mandi dekat Ulu Yam :D weeee! 2 tahun lepas meera pernah pergi mandi sane. best :D tp yg tak best nye--' nanti mandi sane mase tengah hari muka akan menjadi "gelap" woppp==' tu lah part yg tak best nye! HAHA! okay lah. :') btw alhamdulilah demam meera dah beransur pulih :) hehe! okay lah kalau ade mase nanti meera update lagi yea :D papaii a.k.a byebye!