HOME OWNER FRIENDS LINKIES

02 December 2012

LOL! =.='


hai korang :D bosan kan? so nak la meera buat satu entri khas ni. lol. khas sangat ke? :p haha! okay. act tengah boring2 ni meera nak ckp. act meera ade 2 blog. ni blog yg official. yg meera selalu update and goin GA. yg lagi satu tu just untuk test kalau2 meera nak tukar layout. biase meera try dekat blog satu lg baru meera tukar dekat sini. hehe. tp ade jugak yg follow blog meera yg lagi satu tu. HAHA! takkesah la. uituitt. baik nya awak~ hehe. ape2 pun thanks ye^^ btw korang nak meera join GA/segmen korang tak? kalau nak tinggalkan je link dekat cbox. nanti meera join. lg pun meera tengah super duper bosan sekarang ni :/ erkk! k la see you later. jgn lupe klik iklan churpchurp dekat sidebar tu :p nanti meera belanje ice cream. muhahahha! k la yea? bye.

*alhamdulilah :') dah 174 followers*

No comments :