HOME OWNER FRIENDS LINKIES

07 December 2012

Meera dah tak bole follow blog korang kalau ... .. . ...


tengok tajuk? hurmm. sedih kan? tp meera still bole follow blog korang. tp dgn syarat korang mest ade yang Widget Follower yg Friend Connect punye. tak tahu? okay kalo tak tahu tengok gambar bawah ni.

haaa! mcm gambar dekat atas ni. kalau korang ade ni je meera bole follow. kalo blog korang just ade button mcm dekat bawah ni. sorry lah meera memang tak bole follow. tp maybe meera akan buat lagi satu acc untuk follow blog korang yg just ade button mcm dekat bawah ni.

                          

korang tahu sebab ape meera dah tak bole follow blog yg just ade button mcm dekat atas tu?!! erkk-.-' sebab dah limit. so meera tak bole nak follow. tak percaye? tengok bawah.

tengok?! dah 300 blog yg meera follow menggunakan button follow mcm tumblr. nanti bile follow okay je. tp bile refresh jd kene follow balik-.- hoiii. give up! ape2 pun meera rase korang kene letak widget follower yg friend connect tu ya? senang sikit nak follow. tu je la nak ckp. ape2 pun meera nak mintak maaf sangat dekat perserte Aziera Adenan's Segmen. tp jangan risau. meera dah follow korang semua balik. perserte pertama sampai peserta last *kecuali yg blog dye tak bole nak bukak* and sorry jugak dekat sorang lagi peserta tu. lol. meera main letak je ayat copy paste dekat ask.fm dye. hehe. then lepas tu cari2 balik button follow tak jumpa. ahahah. sorry yea. and...


yeahh. nampak tak yg meera ade letak kotak hitam dekat satu gambar atas ni? okay. tu acc blog baru meera. jadi lepas ni meera akan follow korang gune acc tu je kalau dalam blog korang tak ada widget follower yg friend connect. tp kalau acc ni limit jugak. HAHA! sorry to say la. meera tak dapat meera nak follow dah. okay? ape2 pun mintak maaf yea. selamat malam dan bye.