HOME OWNER FRIENDS LINKIES

27 December 2012

MENU TAB PERCUMA!


siapa yg nak lagi? tekan sini cepat!! sebelum terlambat *eceyhhh ayat dye!* btw ni untuk Ain Nadia. hope awak suka ye :D hehe! ni first time tau bagi freebies dekat orang. kalau korang nak   pun bole. FREE FREE FREE! hehe.






tu yg awak mintak :3 hope awak suka yea. jgn lupa comment. cara nak ambik mcm biasa. tekan  gambar dan tekan save. hehe! byebye.





2 comments :

Ain Nadia said...

Hi , .. Actually , sy tersalah bagi kod warnalah .. Ingatkan warna pink dengan ungu :/ .. kalau warna pink lagi cantik sbb tak sama warna dengan blog .. nvm , thank you buatkan :)

Ain Nadia said...

Hi , meera .. Ohh , baru perasan comment awak kat blog saya .. Thanks , boleh tukar warna yea ? Hehe ^^ .. Nak warna #FF9999 dengan #FF99FF .. Thanks a lot yea :)