HOME OWNER FRIENDS LINKIES

06 December 2012

Perang antara Swifties dan Directioners



bagi haters Haylor tolong bace sini yea? 

rase agak lawak td. bile meera bace ade satu page ni ckp. dye tak suke taylor couple dgn harry. lololol. so ape lg. ramai jugak swifties yg comment supaye taylor menang. wahaha! bagus! then2 mcm2 la dye org ckp. dye org ckp yg taylor couple dgn harry sebab nak famous la  sebab nak cari idea tulis lagu seterusnye la. lol. come on guys. ape lah korang ni. cube korang tengok ea. buat ape taylor swift couple dgn taylor sebab nak famous? uh? taylor popular dulu daripade one direction okay? so balik cerite td pasal page tu. adelah fan2 yg comment. mcm2 sangat. tp meera respect seorang swifties ni. dye sanggup mempertahan kan taylor. dye tak takut pun kene bash dgn directioners2 yg lain (Y) whoa! i like you. hehe. then lebih kurang 30 min lepas tu budak yg tulis post pasal dye benci taylor tu delete post nye. takut lewwwtu :p ahaha. okay2. meera peminat taylor. meera pun minat one direction. senang cerite i'm a swifties and a directioners. meera support je kalau taylor couple dgn harry. lg pun sweet kan dye org? haha. matang lah sikit kan? bayang kan kalau harry tahu pasal fans2 dari directioners bash taylor swift. mesti harry tak suke. so stay calm and ship haylor. yeahh^^ mcm meera ckp dekat entri sebelum ni "hating on Taylor wont make Harry love you!" peace yo#

*-.-lol dengki la tu sape yg delete*
im a swifties and a directioners and i ship haylor. what about you?
bye!

1 comment :

Salma Salsabilla said...

Saya pon juge.
"im a swifties and a directioners and i ship haylor"