HOME OWNER FRIENDS LINKIES

17 December 2012

Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella



meera join yea :3 hehe! korang kalau nak join tekan je banner comel momey tu. okay okay? and meera dah buat semua yg cik hanna suruh^_^

ni gambar2 yg nak meera letak untuk segmen ni. HEHE! mcm biase lah. ni gambar sume ambik mase camping darjah 6. serious rindu :')

"Kami buddyz selamanya"

"Sesungguhnya semua ciptaan Allah itu indah"
*FYI, ni bukan matahari terbenam yea. ni time matahari naik. cantikkan^^*

ehehe! tu jelah :D serious meera nak balik, balik darjah 6 :'( *rindunyaaaaaaaaaaa!*
okay lah byebye!

16 comments :

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Hidayatul Afzam said...

datang dari contest yg sama..gdluck! :)

http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

Hidayatul Afzam said...

datang dari contest yg sama..gdluck! :)

http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

secret of us said...

hai …dari segment yang same^^good luck yer..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

Afasz said...

follow sini

good luck dr http://afasz.blogspot.com

Nurul Farhana said...

hye :)

dari contest yg sama,jalan-jalan sini sekejap.
btw, gud luck.

http://mrssenget89.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

P E D O T said...

Hey there. Dari contest yang sama, jemput lawat blog saya :) Btw, good luck ^^ http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

*NurSyahieraDahhari* said...

already ur follower :)
gud luck :)
datang untuk menambah & melawat kenalan :)
http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

zaman yang akan dikenang adalah zaman sekolah :)

Lulu Iy said...

assalamualaikum dear
im blogwalking and from same contest like you . done follow you . and dont forget to follow me back .
nway . i wish you lux ! love your blog . and nice pictures !


http://bebelananakgadis.blogspot.com/2012/12/be-yourself.html

SaraArnita said...

dari segmen yg sama..good luck..done follow u #350..hit me back

http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Assalamualaikum . Hai alja datang dari contest yang sama !! :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

Zhura Zainal said...

Dari segmen yg same.Just wanna wish u luck. :)
*Done follow and main klik-2.Hihi*

http://zhura-territory.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

dri segmen sama.. :)