HOME OWNER FRIENDS LINKIES

19 December 2012

Proud to be SMK Canossian Convent girls!


ni lah pelajar2 SMKCC yg dapat straight A :') proud of you!

Alhamdulilah :') meera straight A *eceyhh!* HAHA! k takpayah nak percaye sangat._. meera PMR tahun depan yea. doakan meera k? :') batch terakhir. mintak lah batch terakhir ni soalan2 yg senang. amin :') okay2. tak mau cerite ni lg. actually meera nak cerita pasal kakak PMR 2012 dekat sekolah meera. ermm. meera tak sure lah berapa org straight A. tp kalau tengok gambar atas ni nampak mcm 40 org yg dpt semua A. whoa! ramai tak? hehe. mngkin tak seramai sekolah korang plus jgn main2 ye. sekolah meera setiap tahun dapat anugerah. anugerah ape? ermm mcm2! sekolah harian terbaik and more~ *banggelah tu :3* tahniah ye kakak2 semua :'3 sure cikgu bangge gilaa2 dgn korang^_^ congrats lagi sekali. okay tu je nak update. papaiii a.k.a bye! :D

No comments :