HOME OWNER FRIENDS LINKIES

27 December 2012

Siapa nak menu tab percuma? cepat!!!


warhh. harini dgn baik hatinya meera nak bagi menu tab dekat korang percuma! yes percuma. bawah ni contoh2 menu tab yg meera pernah buat.



actually yg ni korang boleh buat untuk menu tab atau title bergambar untuk sidebar
okay kalau korang nak bole lah bagi tahu meera. korang bole buat entri atau nak lagi senang korang comment je k. nanti meera approve. jgn risau! meera bagi FREE! yeahhh. korang boleh mintak 2-5 je menu tab/sidebar title. kalau nak korang bagi meera ye detail2 nya. 

jenis menu tab/title sidebar :

1 :

2 :

kalau nak bagi detail ni k :

1. jenis menu tab/sidebar : (1/2)
2. ayat yang nak tulis : *boleh senarai kan 2-5*
*contoh : 1. ABOUT ME  2. FOLLOWERS AWESOME*
3. warna : *bagi 2 jenis code warna*
*contoh : pink (#fcaab5) dan purple (#ae66c8)
4. link blog korang
haaa~ senang je kan? meera bagi free ni. kalau nak korang bagitahu. kalau tak nak just buat tak tahu. wahaha! btw this is my first time bagi freebies free untuk blogger2 awesome. so meera harap ramai yg nak :') okay tu je lah. byebye! 

TAMAT PADA : 28.12.12 - 10.00 PM

3 comments :

Ain Nadia said...

1. jenis menu tab/sidebar :
Nombor 2

2. ayat yang nak tulis :
1) Home
2) Profile
3) Them
4) Giveaway/Segmen
5) Linkies

3. warna :

pink (#fff999) dan purple (#ae66c8)

4. link blog korang
ain-nadia.blogspot.com/

thank you :)

fiqah hamed said...

1. jenis menu tab/sidebar : 2
2. ayat yang nak tulis :
-ABOUT ME
-TUTORIAL
-FOLLOWERS
-FREEBIES
3. warna : #FF6565 dan #7A714A
4. link blog : http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/

::azmina nordin:: said...

1. jenis menu tab/sidebar : (2)
2. ayat yang nak tulis :
1.home
2.about me
3.Ex change
4.GA/Segmen

3. warna : pink (#fcaab5) dan purple (#ae66c8)
4. http://azminanordin.blogspot.com