HOME OWNER FRIENDS LINKIES

27 December 2012

TUKAR TEMPLATE!



hehe! dari haritu ckp nak tukar template. tp tak tukar2. lol--" kali ni betul2 nak tukar. so sesiape yg jejak kan 'kaki' dekat blog meera and nampak blog meera nampak serabut/buruk/hodoh faham2 je la yea :D so meera akan tukar blogskin kepada simple template. cukup lah meera guna blogskin untuk cuti sekolah ni :D blogskin best actually. cuma kadang2 nampak mcm annoying sikit *banyak sebenatnya-.-* btw meera nak post pasal meera pergi mandi Ulu Yam haritu. tp gambar semua dalam kamera. hishhh--' wayar untuk transfer tu ade dekat rumah kakak meera dekat KL. tak bawak balik-.- super annoying! grrrrrrrrrrrrrrrrr! *gigit tedy bear* LOL :D oukey lah. papaiiii. *muahh kiri kanan*


No comments :