HOME OWNER FRIENDS LINKIES

29 May 2012

Segmen - BW & FOLLOW by iza zaty

Jom join^^
 
*ehemm. hihi. iza zaty suke zizan kan? HAHA! nah ambik ni*

tag : SyasyaChiq NidamisiNadia

 *hihi. wajib ade kot :P*
  
k la nak bw & follow org yang join segmen ni^^ bye Assalamualikum.

Contest Blog Saya Superb Cun !

Assalamualaikum^^ tekan banner if nak join k :)
tag : Miera , Akma , Nabila
GOOD LUCK^^

pewitt^^ handsome kan? :P HAHA!
k la bye Assalamualaikum :)

28 May 2012

Blog baru ^^v

Assalamualaikum
tengok tak dekat tajuk? hee~ yes. blog meera dah bertukar wajah. HAHA! pink pulak tu :P jgn jealous *eceyhh. tade sape nak jealous :P* 100% edit by me. tp kan ade sikit masalah la T.T uhuhu~ 
  *tekan gambar untuk tumbesaran*

dah tengok? hoo~ tu la masalah nye. meera dah try dah buat bentuk comment yg lain. tp still tak menjadi. so anyone? boleh tolong meera tak? kalau boleh sila comment k. awak tolong meera, meera syg awak :* HEHE! k la bye Assalamualikum.

27 May 2012

Saya Nak Header by AkmaDanira

*tekan banner if nak join jugak k*

   - Tajuk Header : Just Keep it a SECRET!
   - Description : http://meeraishak.blogspot.com/
   - Warna/Kod warna (1-3 warna) : 1 - FCAAB5 , 2 - FBA7DC
 
 doodle tu meera ambik dari blog ini
^^meera nak ye cik AkmaDanira

MidYear(2012) Giveaway from TehaaNFM

Asslamualikum :) jawab tau. meera ade bace 1 entries dari blog TehaaNFM agak sedih bile penganjur GA ni ambik hadiah pertame dgn edit sendiri punye gambar. okay tape. T.T uuuu~ meera penat tao edit. lg 1 meera dah bgthu yang link url meera tak ade dekat senarai peserta. meera dah check url meera yg meera kasi yang pasti nye url conntest dan bukan url blog. okay. lupe kn pasal tu. 

join k^^ and i wish you luck.

p/s : meera bace novel yang TehaaNFM tulis sendiri^^ awesome! jom bace ramai2. 

13 May 2012

Haii exam :')

Assalammualikum^^ haii. korang ape khabar? sihat? bagus! ape? tak sihat? pg makan ubat k :') okay. tgok tak tajuk atas tu? EXAM? yes exam! huh. takut nye. lagi2 math and science T,T ishh. okay. meera exam khamis ni. iaitu lepas hari guru. maybe sekarang ni meera dah jarang onl. korang oun perasan kan hari isnin samoai hari khamis meera tak onl? *eceyhh. perasan ke? :P HAHA!* ape2 pun. wish me luck k? doa kan meera tao! target perikse setengah tahun ni nak dpt 5a 3b. doa kan k? :') seramm. ohh ya korang pun exam kan? okay. good luck tao^^

p/s : ==erkkk~ exam be nice with me okay? :')
 

doa kan meera k? jom layan cartoon kejap. HAHA! 

 

HIHI~ ermm. ade tips mcm mane nak dpt A or berjaya dlm exam tak? kalau ade comment k. need your advice :') k la bye Assalammualikum.
 

12 May 2012

FREE EDIT by CIKMIMIN



*tekan banner yg comel ni kalau nak join jugak^

Hai^^ Assalammualikum. 
okay meera nak bgtahu sebab ape CikMimin kena edit blog meera *eceyhh :P ayat dye*

1.cube tengok blog meera betul2. tak cantik kan? :/ sedih tahu,

2.meera nak sangat blog yang cantik mcm CikMimin. boleh laa >.<

3.kalau nak tahu dulu meera pernah fed-up edit blog and blog lame meera, meera da delete. syg kan? T,T tp nak buat mcm mane. meera tak pandai la edit2 ni.

4. CikMimin, tolong edit kan blog meera yg ni okay? :/ 

5. CikMimin kalau edit blog mesti awesome kan? sebb nye? ermm. tengok lah blog CikMimin. AWESOME gilaa! and meera nak blog se-AWESOME blog CikMimin

meera nak warna : #FAAFBE 

act, meera memang nak warna soft pink mcm code dekat atas tu :') 
hee~ bole ea CikMimin? boleh kan :'D

tag : comel , cantik , awesome , (lg 2 meera tag esok k :D)

k la Bye Assalammualikum :) 


11 May 2012

1st Special Giveaway By Iza Zaty | Budak Purple

*tekan banner kalau nak join*

meera join GA lg^^

tag : awak cantikawak comel  

07 May 2012

Random Giveaway by Yana

tekan banner kalau nak join^^

06 May 2012

GA dari akmarwati.com

winkwinkk^^ kite join. nak join? tekan banner.
tag : awak dan awak

First photo contest by Dayah

*tekan banner kalau nak join*

Hai^^ Assalamualikum. pagi2 ni meera join GA :P HAHA! tak percaye pg? hurmm. tengok lah jam dekat lappy meera ni. 4:21 AM. HAHA! okay la. pg2 ni meera masuk GA edit gmbr. ni lah gmbr2 yg meera perjuangkan >.< HEHE~

1
.
.
.
 i'm nerd and i know it :D

2
.
.
.
.
 no ..... :D

3
.
.
.
kite kan BFF :P 

4
.
.
.
 hey, she my cousin =D

tuptupptup! HAHA! tu lah gmbr2 yg meera pertaruhkan^^ hope menang :) pleasee >.< nak menang shawl :P k la bye^^ dah pagi2 sgat2 ni. Assalammualikum :)

1st Give Away By Darwish And Mimie

HAI^^ and Assalamulaikum. okay. hari ni meera join GA lg. =='HAHA! join GA pagi2. sempena join GA ni meera guna tulisan warna biru. sebb owner GA ni suke warne biru^^
 
k la^^ bye Assalamualikum :)