HOME OWNER FRIENDS LINKIES

14 July 2012

PERADUAN BAWAL BERGAYA DARI BAWAL BIRU ONLINE SHOP

*tekan banner*

Assalamualaikum^^ Haii. GA ni mcm tau2 je meera suke pakai tudung bawal :P ehehe.
*simple itu simple*
 HEHE! nampak tak? senang je kan nak bentuk? nampak tak gigi taring tu? dah macam drakula da :P 



sebab suka pakai tudung bawal :

1. senang nak pakai. sebab kalau shawl memang memerlukan mase yg lame nak pakai*betul kan?* 
2. hee~ tudung bawal ni simple je. tak ade lah serabut sangat. 
3. sesuai untuk semua enis muka*ehh, yeke? HAHA!*
4. senang nak bentuk*ikut jenis tudung*


k la-.- penat. td jalan dekat Taman Sri Kluang sebb nak mintak responden dari penduduk. nak tidur^^ bye. Assalamualaikum.

*if they was my boyfriend, i never let they go! :P*
song : Boyfriend, Justin Bieber^^
p/s : Justin Bieber ade dekat Sunway Lagoon harini :/

Lucky draw by yuyue and khaushar

*nak join tekan banner*

haii^^Assalamualaikum. okay hari ni meera join GA ni. hope ade rezeki nak menang. amin :)
ni bukti yg meera dah follow^^
tag : http://masespiranza.blogsot.com/
http://letsmeshowupyoursmile.blogspot.com/

*ehehe :P*

07 July 2012

1ST GIVEAWAY BY DINI HSN

*nak join? tekan banner awesome ni k*

okay^^ meera dah follow semua.

*sememangnya gambar ni tak ade kene mengena dgn GA ni. HAHA!*

Thanks^^

*gambar ni memang tak ade kene mengena :P*
Assalamualaikum*jawab tau! hehe*Haii^^ malam2 ni seriously bosan. ehh, malam ke? HAHA! now tepat 2.07 pagi-.- and meera sikit pun tak mengantuk sebb tadi lebih kurang pukul 8.15 meera tertidur. maybe sebb penat sekolah. pukul 9.00 meera bangun. so sekarang ni tak rase mengantuk. ingat nak pg join GA^^ nanti yea. lg pun meera dah lame tak join GA. hehe~ tunggu tau!*eceyhh, lebih2 je :P*
dah tengok tajuk? THANKS? untuk siapa?
haa, act meera nak ucapkan THANKS kepada semua yg follow meera. dari tak ade langsung followers terus jadi ramai follower*hee~ cakap mcm dah 1000++ followers je xD*HAHA! thanks tau :')
*ni lah budak2 comel tu*
thanks sangat2. hee~ dulu nak sangat jd blogger kan? HAHA! tercapai juga akhirnya^^v tapi meera rase meera tak layak lg di panggil "blogger tegar" sebb meera punye blog ni tak cukup setahun lg. insyaAllah suatu hari nanti?^^ hehe. k la bye Assalamualaikum^^

04 July 2012

Nak tukar baru^^

Assalamualikum and hello fellas~
 hehe. act meera nak tukar blog baru. on the way tengah edit-.- ehh, act dah lame dah edit. tinggal copy paste dekat official blog ni je. tapi... haihh. masalahnya==' ermm. hari tu buat blockquote tak jadi. lepas tu edit punye edit tbe2 buat scrollbar tak jd. ehh, ni yang geram ni. tp tak pe meera nak try edit dekat sini pulak^^ wish me luck k?