HOME OWNER FRIENDS LINKIES

17 September 2012

BEST FRIEND!!

Assalamualakium^^ haii. ishh rindu nye dengan blog pink ni :* huhhuhu! rindu nak masuk GA! semualah! rindu gilaa awesome! hihhi. okay act meera update blog ni bukan nak menangis bagai cerita pasal blog yg dah berhabuk habis ni. mcm ni, semlm malam mcm biase ain ajak onl. tp mase tu pulak cousin meera tengah gune lappy ni. so msj lah ain ckp yg cousin meera tengah gune. maybe onl mlm sikit. then lepas dye tak guna tu meera ambik lah lappy ni. meera ckp dgn ayah abg edy *cousin meera* gune lg ke tak lappy ni. meera nak bawak naik bilik nak buat kerje. *hehehe! kerje lah sangan!* ayah ckp dah tak gune kot. so meera ambik la lappy ni bawak naik bilik ibu. sebab on the way onl tu bole tengok tv sekali. mcm biase onl fb onl twitter. onl fb chat lah dengan minah sorang ni. ehehe. tak lah. chat dgn bestie meera sorang ni. ain! mcm2 lah chat. sampai lah dye bg meera dengar satu lagu ni. WHO KNEW by PINK! awesome lagu tu! sebab lagu tu pasal BFF! meera rase korang memang patut dengar lagu tu. ambik yg ade lyric so senang korang nak faham. sedih kot. hihkkhik. then tbe2 dye ckp mcm ni 
and mase tu jugak lah tibe2 air mate meera jatuh! TT whoa. hehe. insyAllah kite akan jadi kawan untuk selama nya. sayang awak AIN NABIELLA BT ABY BAKAR :* 

nak tengok tak Taylor Swift and Selena Gomez mase kecik? tp version Malaysia punye? heheh!

*HAHA! mase ni kiteorg darjah 6. org lain sibuk buat latihan sukan. kiteorg duduk dlm bilik stor ambik gambar*

*ni lah rupa Taylor Swift and Selena Gomez mase kecik version Malaysia :P HAHA! sila muntah sekarang xD*

HAHA! k la bye^^ Assalamualaikum.