HOME OWNER FRIENDS LINKIES

10 January 2013

15 TAHUN DAH RUPANYA!

lol. nak tahu cerita sebenar? tengok gambar bawah ni =) perhatikan betul2 yea!
bukak fb td. tp meera bukak fb yg lagi satu. fb tu pun memang jarang bukak. kalau rase nak bukak baru meera bukak. so check notif ade sorang ni dye tulis dekat wall meera sebab meera ad accept request dye *kalau fb ni meera memang selalu approve org. kalau fb lg satu jgn harap! HAHA! org yg meera kenal je meera approve!* see what i write there? 14? okay let me repeat FOURTEEN ehh! perasan sungguh. HAHA! walaupun sepatut nye meera memang still 14 *my birthday is on march yeah* nak cover malu terus delete comment tadi and ganti kan yg baru. 

sorry kalau gambar tu kecik sangat B) adios! bye!

2 comments :

Dianaa said...

haha boleh pulak terlupa ek. padahal muda lagi tu