HOME OWNER FRIENDS LINKIES

12 January 2013

3 IDIOTS

siapa tengok cerita 3 idiots ni tadi dekat tv 3? so hows is it? funny? lol. yeahh it is! seriously cerite ni best sangat2. actually cerita ni dah lame pun. tp sebelum ni meera nak tengok ade je "halangan". balik kampung lah~ ade sekolah ganti lah~ guruh lah~ senang cerite aje je yg tak kena! ehh-.- haha! tp harini dapat jugak tengok. finally! actually 3 idiots ni cerite pasal friendship. ermm meera nak cerita pun meera tak reti. ape kate korang seach sendiri dekat pakcik goole. mane tau ade yg full punye. terasa nak tengok lg cerite tu! seriouslyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! besttttttttttttttttttt!! HAHA-.- td on twitter. and trends #3idiots. no wonder lah kalau jd trends sebb cerite tu pun memang best! heres some picture that i stole from pakcikk google.
*part ni kelakar*

HAHA! ending dye pun best*_* kalau bole meera pun nak friendship yg mcm dye org ni. susah senang bersama! sanggup buat ape sahaja untuk kebahagian kawan sendiri :') sangat touching!!! nak tengok lagiiiiiiiiiii! 


tengok yg meera dah kotak kan tu? tu lah hastag nye! btw bawah tu #HappyBirthdayZayn nak bace entri pasal tu? tekan sini. its about zayn :) sebelum tu dlm cerite ni selalu ckp :

ALL IS WELL
lawak!! lol. bye! :p

No comments :